Efter Behandlingen - værd at vide

Efter din behandling er det vigtigt at du følger de udleverede aftercare instruktioner. Huden skal betragtes som et sår som skal plejes og passes på, for at man får den bedst mulige opheling og dermed også holder bedst muligt på farven.

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet og se den endelige farve som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på. Husk at der altid vil være mangler og ujævnheder efter 1.behandling. Det er helt normalt, hvadenten det er bryn, eyeliner eller læber.

Det er også vigtigt, at du her forstår, at der altid skal minimum 1 touch up til, før du kan forvente din nye pmu færdig. Efter touch up skal du igennem samme helingsproces, og aftercare behandling, som ved din første behandling.

Book gerne tid til din touch up, allerede ved din 1.behandling, så tiden ikke pludselig flyver og dermed overskirider de 3 mdrs grænse. Touch up anbefales efter ca.6-8 uger, så man hurtigst mulig kan nyde det færdige resultat.

Din aftercare vejledning, får du udleveret ved din første behandling, sammen med et plejekit bestående af vatrondeller, mild parfumefri skumsæbe og salve, som du skal smøre det behandlede område med. Der må ikke benyttes andre produkter i området i de første 14 dage.

Efter 10 dage stopper du med at smøre området dagligt, da huden nu er lukket og du derfor må vaske området som du plejer og bruge anden pleje derpå. Har du salve tilbage, gem det gerne til din touch up. Herefter kan du bruge resten af salven til tørre hænder mv, som den har en fantastisk helende effekt på.

Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%, afhængig af behandlingsområde, og den teknik der benyttes, samt hvordan lige din hud holder på farven. Når der arbejdet i lævende væv, vil der altid være en usikkerhed på hvordan det ophelede resultat vil ende.

Du skal være opmærksom på at den permanente makeup, de første 14 dage, ikke må udsættes for:
- Makeup
- Sol/solarie (benyt Phibrows aftercare salve med spf50)
- Klorvand
- Saltvand
- Sauna/dampbad
- Pool/jacuzzi
- Hård træning hvor du sveder

Efterfølgende er det stærkt anbefalet at benytte høj solfaktor på din pmu,
for at passe bedst mulig på farven. PhiBrows har lavet en aftercare salve med faktor 50, den kan du købe her i klinikken. Den giver optimal beskyttelse til brynene, særligt i sommerhalvåret og på ferier, og denne må benyttes allerede fra 2.dagen.

Men det er ikke en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, hård træning, stor fest (hvis påkrævet makeup), den første tid lige efter din behandling.

Afbudspolitik

Vi har stor forståelse for, at noget kan komme i vejen for din aftale, og du derfor må melde afbud.

Du kan derfor frit ændre eller annullere din tid online, indtil 24 timer inden din behandling starter. Således har vi muligheden for at andre kunder kan booke din tid,
eller vi får mulighed for at kontakte andre kunder der står på vores venteliste.

Ved afbud indenfor 24 timer inden din behandling starter, ser vi os nødsaget til at opkræve dig 50% af prisen på den bestilte behandling, via mobilpay eller faktura.
Da det kraftigt minimere chancen for, at vi kan nå, at give tiden til en anden kunde.

Ved afbud samme dag, udeblivelse eller glemt afbud ( uanset årsag )
opkræves 100% af den bestilte behandling, via mobilpay eller faktura.

Ved kurforløb fratrækkes et klip.

Afbud skal foretages pr. telefon 6052-2323 mellem kl. 9.00 og 14.00 på hverdage ellers døgnet rundt på pr. mail Info@Kisura.dk

Bestil tid nu

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.

Book tid