Værd at vide om Selve Behandlingen

Her kan du læse om selve behandlingen med permanent makeup. Hvad der skal ske fra start til slut under dit besøg. Husk at læse "Før Behandling" & "Efter Behandling" som giver en masse vigtig info.

Når du har besluttet dig for at ville have en permanent makeup behandling hos mig, kan du booke tid online her på siden under "Bestil tid". Du kan også kontakte mig pr mail Info@Kisura.dk eller på vores Facebook side. Har du spørgsmål, kontakt os endelig. Der er sjældent tid til at besvare telefonopkald, men du kan ringe og lægge en besked med navn og telefonnummer på 6052-2323, hvis du gerne vil have telefonisk kontakt.

Når du kommer til behandlingen, vil du til en start, modtage nogle papirer vedr. din behandling, til gennemlæsning og accept. Herefter får du bedøvelsescreme på det område som skal behandles. Alt efter område, kan du enten sidde i venterummets bløde sofa eller ligge på briksen med bedøvelse. Efter 20-30 min. er området godt bedøvet og behandlingen kan starte.

Vi får en lille snak omkring hvad du ønsker, så der forventningsafstemmes inden opstart. Der tages en professionel vurdering af dine muligheder, det er nemlig ikke alle hudtyper som egner sig til alle metoder. Der tages førbilleder.

Så opmåles og påtegnes form, som specialdesignes så det passer præcis til dit ansigt. Der benyttes PhiBrows GoldenRatio måleredskab (phi = 1,618) samt tjekkes symmetri med PhiBrows artist mobil app. Der optegnes altid på et afslappet ansigt med lukkede øjne, for på den måde at mindske musklernes påvirkning, som kan påvirke brynenes symmetri. Formen godkendes inden behandlingen fortsætter.

Farve vælges udfra hud- og hårfarve samt ønske om farveintensitet. Jeg har en bred vifte af farvenuancer og kan blande præcis den farve som passer bedst til netop dig. Behandlingen udføres professionelt og præcist af certificeret og erfaren mikropigmentist. Du kan føle dig helt tryg under behandlingen, hvad enten det er bryn, eyeliner eller læber som behandles.

Man er ikke komplet bedøvet, da cremen man sidder med inden, er en overfladebedøvende creme. Men den tager toppen af det. Under behandlingen brydes huden og man er ikke bedøvet i dybden, men oplever man særligt ubehag, er det muligt at bedøve lidt ekstra under selve behandlingen.

Smertetærskel er meget individuel og det er meget forskelligt hvordan folk oplever behandlingen. Nogle synes ikke det er noget særligt og andre synes de skal lide lidt mere for skønheden. Der er flere faktorer som kan påvirke ens smerte sensivitet, fx. nervøsitet/stress og menstruation. Men husk at det er en forholdsvis hurtig overstået behandling, og alle kommer til touch up. Så du er i helt trygge hænder og resultatet ophæver hurtig det ubehag der måtte være under behandlingen.

Behandlingen udføres med sterile engangsnåle, professionelt udstyr og maskine, samt pigmenter i bedste kvalitet.

Efter endt behandling, tages de sidste par billeder og du kan herefter få lov at se resultatet.

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og måske hævet, og farven vil være mere markant, end det endelige ophelede resultat.

Rødmen forsvinder oftest i løbet af dagen og hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven kan dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven og sårdannelse. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, men må væbne dig med tålmodighed.

Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen, og at du udtrykkeligt følger vores aftercare vejledning. Området vil føles tørt og kløende under helingsprocessen, her kan du med fordel give et tyndt lag af den udleverede salve en ekstra gang eller to i løbet af dagen, da dette lindrer.

Læs om "Efter Behandling" her.

Afbudspolitik

Vi har stor forståelse for, at noget kan komme i vejen for din aftale, og du derfor må melde afbud.

Du kan derfor frit ændre eller annullere din tid online, indtil 24 timer inden din behandling starter. Således har vi muligheden for at andre kunder kan booke din tid,
eller vi får mulighed for at kontakte andre kunder der står på vores venteliste.

Ved afbud indenfor 24 timer inden din behandling starter, ser vi os nødsaget til at opkræve dig 50% af prisen på den bestilte behandling, via mobilpay eller faktura.
Da det kraftigt minimere chancen for, at vi kan nå, at give tiden til en anden kunde.

Ved afbud samme dag, udeblivelse eller glemt afbud ( uanset årsag )
opkræves 100% af den bestilte behandling, via mobilpay eller faktura.

Ved kurforløb fratrækkes et klip.

Afbud skal foretages pr. telefon 6052-2323 mellem kl. 9.00 og 14.00 på hverdage ellers døgnet rundt på pr. mail Info@Kisura.dk

Bestil tid nu

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.

Book tid