21. December 2020

Ønsker jer en glædelig jul

Så blev det jul og jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Klinikken er gået på tvungen forlænget juleferie pga corona restriktionerne, som påbyder at alle liberale erhverv holder lukket fra 21/12. Jeg håber at jeg må åbne op igen 4.januar 2021!

Læs mere ↓

Skjul ↑

27. Januar 2020

Areola / 3D brystvorter

Jeg har haft en fantastisk inspirerende weekend med den italienske master træner Consuelo Rinaldi hos Art by Nikka. Den har stået på master kursus i noget helt nyt, nemlig areola / 3D brystvorter. En hel ny verden er ved at åbne sig og jeg er så spændt.

Jeg fik idéen om at ville indenfor dette område, da jeg har flere kvinder inde til permanent makeup af bryn og eyeliner, som har fået konstateret brystkræft og skal til at igennem et hårdt forløb. De vil derfor lige nå at have lavet bryn og liner, inden de skal på kemo og miste alt hår. Det gør en kæmpe forskel for dem! Det er meget rørende at have disse dejlige kvinder på briksen og kunne gøre en forskel for dem.Derfor tænkte jeg videre og begyndte at undersøge hvad deres muligheder er videre i sygdomsforløbet og efterfølgende, hvis de har fået opereret deres bryster væk, og her tænkte jeg der måtte være bedre valgmuligheder.Så nu er jeg i gang! Er blandt en af de meget få, som nu er master uddannet i areola / 3D rekonstruktion af brystvorter.

Nu skal der øves en masse og jeg søger modeller, så jeg kan få opbygget en god portfolio. Det er et svært område at reklamere med, da sociale medier ikke tillader billeder af brystvorter. Så der skal lige tænkes lidt kreativt. Men jeg håber I alle vil sprede ordet, hvis I skulle kende nogen som det kunne have interesse hos. Det kan både være kvinder efter brystkræft forløb, kvinder som får fjernet brysterne præventivt eller kvinder som efter kosmetisk indgreb har mistet pigment eller fået hvide ar. Det kan selvfølgelig også være for mænd som mangler en brystvorte eller to efter operation eller transkønnede. Mange kan have glæde af denne behandling. Jeg glæder mig til at vise jer min process i denne nye verden.

De bedste hilsener
Lisette le Fevre

Læs mere ↓

Skjul ↑

1. Oktober 2019

Ny hjemmeside

Det er med stor stolthed og glæde, at jeg endelig kan præsentere en helt ny hjemmeside for jer. Jeg håber I vil bruge lidt tid på at læse på de forskellige sider som måtte have jeres interesse. Hvis I har en computer/bærbar, så se den gerne herpå, da I så vil se det fulde unikke design vi har skabt. I finder nu meget mere info nu omkring de forskellige behandlinger, klinikken samt et samlet overblik over alle priser.
God fornøjelse!

Læs mere ↓

Skjul ↑